Öösel ja hommikul sadanud vihma tõttu olid teed taas väga libedad. Jeets ja Sikk sõitsid ühes kurvis välja, lõhkusid õnnetuseks radiaatori ja pidid ralli katkestama. Vaatamata sellele on emotsioon Poola MM-rallilt hea ja nüüd vaadatakse juba Soome MM-ralli poole.

Enne viimast võistluspäeva oli ekipaaž WRC2 klassi seitsmendal kohal, mis on väga korralik positsioon, eriti arvesse võttes, et tegu oli debüütralliga.

„Täna meil suuri riske vaja võtta ei olnud, oli vaja neli katset läbi sõita. Ilmaolud olid taas muutunud ja vihm tee kohati väga libedaks muutnud. Esimese kiiruskatse stardis lakkas töötamast meie omavaheline side. Midagi parandada ei jõudnud ja see tähendas, et me ei kuulnud üksteist. Saime kilomeetri sõita ja eks nii libe tee kui ka omavahelise suhtluse puudus oli ilmselt selle põhjuseks,et kaldusime välja, tegime spinni ja seda nii õnnetult, et lõhkusime radiaatori ja pidime katkestama. Kahju küll, aga midagi pole teha,“ rääkis Raul Jeets peale rallit.

Vaatamata katkestamisele jäi kogu rallist siiski positiivne emotsioon. Tegu oli kindlasti väga keerulise ralliga, kus ilmaolud pidevalt muutusid, kuid Jeets ja Sikk suutsid oma kiirust vastavalt olukorrale valida ja sellega sai rahul olla.

„Eks see meie kiirus oli lünklik, esimese päeva alguses ehmatasid need olud (vihmasadu ja libedad katsed) ikka ära, aga pärastlõunal kohanesime ja saime korraliku kiiruse üles. Ka rasked teeolud ja katkised teed, tulles tagantpoolt, olid meile uuem kogemus. Kuid kui auto juures kõik toimis ja olime oludega kohanenud, võisime ka ise kiirusega rahul olla. Aega ei kaotanud me kiiretes kohades, vaid aeglasemates kohtades ja see ongi sellest, et pole kaua aega sõitnud. Ja see, et kohe finišit kirja ei saanud, see tuleb nüüd siis Soomes ära teha. Lõppkokkuvõttes on emotsioon hea ja olen igati rahul otsusega sel aastal kolm WRC etappi kaasa teha,“ rääkis Jeets.