Tänak ütles intervjuus ERR-ile, et kuigi hooaja järel oli paljude sõitjate olukord ärev, oli tal kindlus olemas, et neil on M-Spordi meeskonnas koht olemas, kirjutab ERR Sport. "Iseenesest Malcolmi (M-Spordi boss Malcolm Wilson - toim) poolt minule oli kindlus olemas, et sind on meil vaja ja lihtsalt oli vaja teist tugevat sõitjat kõrvale."

Tänak sai rahulikult oma tööd teha, uut Ford Fiestat arendada. "Sain alates roolinuppudest kuni vedrustuseni ja pedaalide ning käigukangideni teha nii, nagu ennast hästi tunnen," kinnitas Tänak.

Ka neljakordne maailmameister võttis eestlase arendatud masina hästi vastu. "Üldiselt on ta põhitööga siiani rahul olnud ja ma arvan, et meile kõigile on kasuks see, et ta tuleb oma teadmistega Volkswagenist, mis on ilmselgelt siiani olnud kõige tugevam auto," rääkis Tänak.

"Ogier ja Ingrassia (kaardilugeja Julien Ingrassia - toim) on tugevad vastased meile, aga on hea, et nad on meiega samas tiimis sama auto peal. Ei saa kuidagi mööda vingerdada, vihjates rehvidele, autole või millele iganes. Nüüd tuleb ise mees olla ja võidu sõita, see on parim olukord, mis meil praegu olla saab," lisas Tänak.