Viimasele päevale vastu minnes kaotas Tänak Jari-Matti Latvalale 20,5 sekundit, liider Thierry Neuville juhib omakorda soomlase ees 20,1 sekundiga, kuid tugev vihm lõi 18. katsel kaardid sassi: esimesed sõitjad said läbi natuke kergemalt, liidrid Tänak, Latvala ja Neuville tulid igaüks aga üksteisest kümme sekundit aeglasemalt, mistõttu sulasid vahed sisuliselt pooleks.

17. katsel tegi avarii ja katkestas Stephane Lefebvre, 18. katsel tegi raske avarii ning käis kolm-neli korda üle katuse Craig Breen, kes pidi samuti seetõttu ralliaasta varakult lõpetama.

Tugevate vihmasadude tõttu otsustasid korraldajad 20. katse sootuks ära jätta, aga draamat jagus see-eest ka viimasele ehk 21. katsele - teisel kohal sõitnud Jari-Matti Latvala ootamatu avarii pani katse tükiks ajaks seisma ning tema katkestamine tõstis Tänaku ühtäkki teisele kohale.

Thierry Neuville suutis punktikatse aga turvaliselt lõpuni sõita ning oma hooaja neljanda etapivõiduga Tänaku ees MM-sarja üldarvestuse teine koht kindlustada.

Tänaku ja Järveoja jaoks oli sealjuures tegu viimase ralliga M-Spordi ridades - uuel hooajal sõidavad eestlased juba Toyota ridades.

Austraalia ralli lõppjärjestus:


MM-sarja lõppjärjestus: