"Minu suurimad rivaalid on Monte Carlos kahtlemata Sebastien Ogier ja Ott Tänak, kuid Kris Meeke`i ja Sebastien Loebi ei tohi alahinnata," loetles Neuville oma peamisi rivaale avaetapil, kirjutab Saksamaa portaal rallye-magazin.de.

Tänahommikuse testikatse kiireim oli Toyota ridades debüüti tegev Meeke. Talle järgnesid Citröeni meeskonna sõitjad Ogier ja Esapekka Lappi ning Tänak. Neuville oli Jari-Matti Latvala järel kuues.

Neuville lisas, et hooaja algus tuleb keeruline nagu alati. "Kui ma suudan Montes võita, mida ma mõistagi üritan, siis pole mul teisel etapil Rootsis mingit võimalust. Ja kui sa lähed Mehhiko rallile üldarvestuses liidrina, siis sõidad ka seal paratamatult tagapool. Seega, kui avaetappide võitmine ei õnnestu, siis pole veel maailma lõpp," rääkis Neuville.

Tänasel rallipäeval sõidetakse Monte Carlos ka kaks esimest kiiruskatset. Kell 20.38 Eesti aja järgi algab 20,76 km pikkune avakatse, algusega kell 21.41 sõidetakse 20,59 km pikkune teine katse. Delfi toob kõik sündmused lugejateni otseblogi vahendusel.