Nii kahetseb Neuville siiani, et MM-tiitel tal ikkagi käest libises. Algavat hooaega silmas pidades tõdeb belglane, et eelkõige tuleb nüüd rõhku panna stabiilsusele.

“Olime eelmisel aastal kõige kiiremad. Reegline näitasime kõige kiiremaid aegu ning seega ei saa kurta,“ sõnas Neuville Reutersile. “Peamine eesmärk jäi meil täitmata. Olime poole hooaja peal juhtimas, kuid lasime suurepärase võimaluse käest. Järgmine suur võimalus algab juba peagi.“

Kui Neuville oli pettunud, et MM-tiitel jäi võitmata, siis pettumuse valmistas eelmine aasta ka Kris Meeke'ile. Kuigi Meeke võitis Mehhiko ja Kataloonia ralli, siis koguni viiel rallil jäi võistlus tema jaoks pooleli ja hooaja kokkuvõttes tuli leppida seitsmenda kohaga.

“Nagu elu näitas, siis ei ole vaja võita kõiki etappe. Kõik nägid, et Sebastien Ogier võitis mullu ainult kaks rallit ning tuli maailmameistriks. Seega peame olema stabiilsemad ja saavutama rohkem poodiumikohti,“ lisas omalt poolt Meeke, kes sarnaselt Neuville'ile tahab sel aastal eelkõige rõhku panna stabiilsusele ja niimoodi kõrges mängus olla ning lõpuks Ogier'i alistada.