Autosport teatab, et M-Sport on Soomes testimas ka olulist uuendust. Suur uuendus olevat seotud tagatiivaga.

Kui Elfyn Evans on juba Soomes testinud, siis nüüd on kaks päeva roolis olnud viiekordne maailmameister Sebastien Ogier.

Ogier testiski nüüd auto juures uut tagatiiba, mis peaks muutma masina stabiilsemaks ja auto tagumine osa peaks olema nüüdsest veelgi rohkem sõitja kontrolli all.

Nimetatud muudatused pididki olema M-Spordi peamisteks töövaldkondadeks hooaja teist poolt silmas pidades.

“Soome ralliks lisanduvad meie autole mõned uued osad ja loomulikult loodame neist ka suurt abi,“ teatas M-Spordi boos Malcolm Wilson. “Põhiliselt on muudatused aerodünaamilised. Usaldage mind, kui te autot näete, siis saate aru ka uuendustest. Tegime tagatiivaga tööd USA-s Charlotte'i tuuletunnelis pärast Mehhiko rallit. Mehed on seejärel kõvasti tööd teinud.“

“Auto tagumises osas saavad olema suured muudatused,“ lisas Wilson, kes märkis, et sel nädalal tehakse otsus, kas uuendus võtta kasutusele juba juuli lõpus toimuvaks Soome ralliks.

Enne Soome rallit on MM-sarja liidriks Hyundai piloot Thierry Neuville. Ogier kaotab teisena talle 27 punktiga. Kolmandal kohal olev Ott Tänak jääb Ogier'st omakorda maha 43 silmaga.