Sébastien Ogier' lahkumise järel on M-Sport jäänud vaakumisse - rahalise poole pealt pole veel päris selge, mis meeskonnast üldse saab. Ainsana on uueks hoojaks leping tehtud Teemu Sunineniga.

"Meie eesmärgiks on kõigele vaatamata kõrgeimale tasemele jääda," sõnas Wilson Autospordile. "Kui me uuel hooajal sõidame, siis ainult kahe autoga - või kolmega, kui kolmanda eest makstakse."

Ogier' lahkumine oli M-Spordile valus hoop, aga temaga koos veedetud kaks aastat andsid tiimile palju ka tuleviku mõttes.

"Õppisime temalt palju ning mul pole plaaniski teha midagi, mis oleks meie üleüldistele esitustele kuidagi kahjulik. Kindlasti ei ööbi me uuel hooajal nii peenetes hotellides ja lisaks on veel asju, mida me tegema ei hakka. Peame üle vaatama iga kuluartikli, aga me ei tee midagi, mis mõjutaks auto kiirust."

Hoolimata kõigest jätkub ka arendustöö. "Meil on olemas uued osad aerodünaamikas ja mootoris. Aerodünaamilisi osi peaksime saama kasutada Mehhiko ralliks," sõnas Wilson, tõdedes, et eelarve osas ei saa nad teiste tiimidega võistelda.

"Ma ei soovi kedagi solvata, aga me ei saa endale lubada sellist asja nagu Toyota Austraalias - nad kulutasid paneelidele vist oma 200 000 naela. Aerodünaamika on väga keeruline ja nendel osadel on omakorda väga palju detaile, seetõttu maksab see palju."

Britt tunnistab, et kaks aastat Ogier'ga olid rahalises mõttes kahjumlikud ning mõnes teises olukorras tuleksid nad pikemalt mõtlemata WRC sarjast ära.

"Me ei olnud enne Sebi tulekut neli aastat ühtegi rallit võitnud. Ärge saage minust valesti aru - ma ei taha veel nelja sellist aastat... Teame, et meil on auto, millega saab võita. Mõned inimesed ütlevad mulle, et meil ei ole vaja tingimata WRC-s olla ning kui meeskonna puhul oleks tegu mõne korporatsiooniga, ütleksime ilmselt lihtsalt: me ei saa seda teha," rääkis Wilson avameelselt.

"Aga see olen lihtsalt mina. Tunnen, et vajan kõrgeimal tasemel olemist, aga samal ajal pean olema mõistlik ja aru saama ka kommertspoolest."

Kui M-Sport WRC sarja jääb, on Wilsoni esimesteks valikuteks Sunineni kõrvale endiselt Elfyn Evans ja Craig Breen.

Wilson peab M-Spordi jätkamise osas suure otsuse tegema 21. detsembriks, kui FIA sulgeb uueks hooajaks WRC sarja registreerimise.