Kuna Loebi senine tööandja Peugeot otsustas uueks hooajaks rallikrossi MM-sarjast lahkuda, on hetkel legendaarse prantslase 2019. aasta võistluskalendris vaid üks võistlus - aasta alguses toimuv Dakari ralli.

Kui tänavu tegi Loeb kolmel WRC-sarja rallil kaasa Citroeni eest, võites Kataloonias esikoha, siis uuel hooajal Prantsuse tiim talle lepingut pakkuda ei saa, sest kaotas ühe peasponsori.

L'Equipe`i andmetel on Loebist huvitatud M-Sport, kuid kuna ka britid võitlevad majandusraskustega, ei saa Malcolm Wilson prantslast palgata.

Seetõttu võib Loeb endale uue töökoha leida hoopis Hyundais, kus pole samuti järgmise hooaja meeskonda lõplikult lukku löödud. Neil on siiani lepingud sõlmitud Thierry Neuville'i ja Andreas Mikkelseniga. Dani Sordol on Hispaania meedia andmetel leping kümneks etapiks, Hayden Paddon jääb aga ilmselt lepinguta.

Seega on Hyundai kolmandas autos ruumi veel ühe mehe jaoks ja sinna võidakse palgata just Loeb. Ühtlasi polevat veel kindel, kas Mikkelsen teeb Hyundais kaasa täisprogrammi.