"Ott Tänak ja Esapekka on sõitnud tõesti hästi ning konkurents on nüüd suurem," rääkis Argentina rallil testikatse kiireim olnud Latvala Autospordile.

"Aga vahel võib selline pinge ka hea olla, sest sunnib sind rohkem pingutama ja paremaid tulemusi saavutama," sõnas soomlane, kes pole etapivõiduni jõudnud juba 15 rallit järjest.

Viimati 2017. aasta Rootsi rallil triumfeerinud Latvala lisas: "Minu viimasest võidust on palju aega möödas, seega oleks isiklikus plaanis etapivõit tõesti oluline. Kui Korsika ralli eel mõtlesin palju MM-sarja üldseisule, siis nüüd mõtlen rohkem stiilis: keskendun vaid käimasolevale rallile ja vaatan, mida just siin ja praegu suudan teha."

Argentina ralli 1,9 km pikkuse esimese kiiruskatse võitis Hyundaiga kihutav Thierry Neuville. Tänak kaotas teisena 0,3 ja Sebastien Ogier kolmandana 0,4 sekundiga. Latvala oli 1,6-sekundilise kaotusega üheksas.

Ralli jätkub täna Eesti aja järgi kell 14.13 sõidetava 16,65 km pikkuse teise kiiruskatsega. Hoia ralli sündmustel pilk peal meie otseblogi vahendusel!