Tänak edestab laupäevase lõunapausi eel teisel kohal olevat Citroeni pilooti Andreas Mikkelseni 23,0 ja tiimikaaslast Ogier'i 29,9 sekundiga. Kuna Ogier'il on parasjagu käimas karm võitlus MM-tiitli eest, siis on hakatud spekuleerima, kas M-Sport võib kasutada tiimikorraldusi.

Saksamaa ralli eel oli MM-sarja liidriks Thierry Neuville, kellel on koos 160 punkti. 160 silma on kogunud ka Ogier, kuid temal on kirjas vähem rallivõite. Kuna Neuville on Saksamaal nüüdseks katkestanud, siis on võimalik Ogier'il saada hooaja viimase kolme ralli eel sisse turvaline edumaa.

Ralliraadio uuriski 12. kiiruskatse järel Tänaku käest, kas võimalikest tiimikorraldustest on juba räägitud. Täpsemalt uuriti, kas Tänak peaks esikoha loovutama Ogier'ile, kui prantslasel õnnestub Mikkelsenist mööduda ja tõusta teiseks.

Eestlane tõdes, et sellest ei ole juttu olnud, kuid väga pikalt ta antud teemal peatuda ei soovinud. “Ralli lõpuni on jäänud veel väga palju minna,“ oli Tänaku konkreetne vastus spekulatsioonidele.

MM-sarja üldseis:
1. Thierry Neuville (Hyundai) 160 punkti
2. Sebastien Ogier (M-Sport) 160
3. Ott Tänak (M-Sport) 119
4. Jari-Matti Latvala (Toyota) 114
5. Dani Sordo (Hyundai) 84
6. Elfyn Evans (M-Sport) 79