Ralli võitis kogu nädalavahetuse Tänakuga kõva lahingut pidanud belglane Thierry Neuville (Hyundai) minuti ja 23,9 sekundiga tiimikaaslase Hayden Paddoni ees. Tänu Tänaku katkestamisele pääses viimasena poodiumile Sebastien Ogier (M-Sport), kes kaotas Neuville'ile 2 minutit ja 20,8 sekundit.

Tänak alustas viimast võistluspäeva katsevõiduga, muutes 3,1-sekundilise kaotuse Neuville'ile 1,8-sekundiliseks eduks. 21. katse esimeses vaheajapunktis oli Neuville Tänakust vaid 1,2 sekundit kiirem, kuid pärast väljasõitu oli eestlane teises vaheajapunktist belglasest juba 12,6 sekundit maas. Finišiks oli kaotus minut ja 44,9 sekundit.

Kuna viimase punktikatse võitis Jari-Matti Latvala (Toyota), langes Tänak MM-sarja üldarvestuses neljandaks, nelja punktiga soomlase taha. Ogieri edu Neuville'i ees kahanes 11 sekundile.

M-Spordile kuulub liidrikoht ka meeskondlikus arvestuses (259). Teine on Hyundai 237 silmaga.

MM-sari jätkub Soome ralliga 27.-30. juulini.

Poola ralli lõppseis:

Laupäev:

Laupäeva hommikul paistis Poola radade kohal päike ning olud olid reedega võrreldes tunduvalt kuivemad. Ralli jätkus pikalt kolmikjuhtimisel, kus Thierry Neuville, Ott Tänak ja Jari-Matti Latvala püsisid kümnesekundilise vahemiku sees. Liidrikohal olid vaat et kordamööda Neuville ja Tänak. Eestlased said kirja ka ühe katsevõidu.

Suured sündmused hakkasid juhtuma 16. katsel. Esmalt oli Latvala sunnitud tehnilise probleemi tõttu keset sõitu seisma jääma ning katkestama, aga probleemid vaevasid ka Neuville'i ja Tänakut. Belglase autol läks katki tagumine vasakpoolne rehv, mille tõttu ta umbes 20 sekundit kaotas, Tänaku Fordil lendas aga ühe sirge peal ühtäkki küljest tagatiib. Tänak sai küll 16. katse järel Neuville'i ees sisse 14,4-sekundilise edu, kuid pidi järgmisel kolmel katsel tagatiiva puudumise tõttu pisut aeglasemalt sõitma ning liidrikoha Neuville'ile loovutama.

Neljal pühapäeval toimuval katsel läheb Tänak tagasi sõitma 3,1-sekundilist vahet. Väga tugeva päeva tegi uusmeremaalane Hayden Paddon, kes tõusis mööda nii Sebastien Ogierist kui katkestanud Latvalast ning on Neuville'ist-Tänakust vaid paarikümne sekundi kaugusel.

Reede:

Tugev vihmasadu muutis Poola kruusateed reedel ülimalt mudaseks ja libedaks, mistõttu olid sõitjad hädas pidamisega ning pidid sageli katseid läbima ülimalt ettevaatlikult, peaaegu kõik said kirja ka mõne suurema või väiksema väljasõidu. Esialgu eraldus teistest selgelt MM-sarja esinelik - Sebastien Ogier, Thierry Neuville, Tänak ning Jari-Matti Latvala -, kuid vihma raugedes langes esimesena katsetele startinud Ogier esikolmikust enam kui poole minuti kaugusele ning rallivõidu eest võistlevad hetkel ülejäänud kolm meest.

Tänak ei võitnud reedel mitte ühtegi katset, kuid stabiilne ja kindel sõit hoidis Eesti ekipaaži liidrist Neuville'ist vaid 1,3 sekundi kaugusel.

Kokku on Poola MM-rallil kavas 23 kiiruskatset. Reedel ja laupäeval sõidetakse üheksa ning pühapäeval neli katset.

Ralli kuues kiiruskatse jäeti reedel publiku ohutuse kaalutlustel ära.

MM-sarja juhib seitsme etapi järel valitsev maailmameister Sebastien Ogier (M-Sport) 141 punktiga, järgnevad Thierry Neuville (Hyundai) 123, Ott Tänak (M-Sport) 108, Jari-Matti Latvala (Toyota) 107, Dani Sordo (Hyundai) 70 ja Elfyn Evans (DMack) 53 punktiga.

Pühapäevane kiiruskatsete kava:

SS20 Orzysz 1 (11,15 km) - kell 9.10
SS21 Paprotki 1 (18,68 km) - kell 10.08
SS22 Orzysz 2 (11,15 km) - kell 11.45
SS23 Paprotki 2 (Power Stage, 18,68 km) - kell 13.18