Koos kogenud kaardilugeja Kuldar Sikuga sõitev Torn tunnistas, et jäi päevaga rahule. „Ma ei muretse kaotatud sekundite pärast. Proovime neid tagasi küsida, kuigi tiimis eriti keegi ei usu selle võimalikkusesse," rääkis ta.

Torn jõudis enda ees startinud prantslasest konkurendile järgi päeva pikima kiiruskatse teistkordsel läbimisel. Umbes pool 38 km pikkusest katsest sõideti paarisrakendina. „Ilmselt oli ta vahepeal rehvi vahetanud. Nägime teda, aga tolm oli nii tihe, et mööda ei saanud," kirjeldas Torn. „Natuke enne kiiruskatse lõppu purunes ta autol pooltelg, siis saime mööda ja täiega suruda."

Kui vahejuhtum kõrvale jätta, hindas Torn Türgi rallil kogetavat huvitavaks. „Pärast pikka kiiruskatset vahetaks hea meelega auto küljest kõik tükid ära. Seal oleks isegi jala kõndides luu murdnud. Olud olid nii karmid, paugud käisid pidevalt vastu autot," kirjeldas ta kivisel ja roopaliseks muutunud teel sõitmist. „Omi sõidu vigu me ei teinud. Proovisime asja mõistusega võtta."

Avapäeva järel kaotab Torn liidrikohal asuvale sakslasele Julius Tannertile 7,9 sekundit. Kolmandal kohal asuv rootslane Emil Bergkvisti edestab ta omakorda 25 sekundiga.