Juhtus see 11. kiiruskatsel. Yazeed Al-Rajhi sõitis teelt välja ning tema auto süttis põlema. Põlev auto süütas aga ka kuiva metsaaluse. Tulekahju tõttu kiiruskatse peatati ning rajal olnud Tornile ja Kuldar Sikule näidati selle märgiks punast lippu. Kui Torn jõudis sündmuspaika, näitas Al-Rajhi kaardilugeja Michael Orr, et kõik on korras. Poolteist kilomeetrit hiljem peatas neid aga Al-Rajhi ise ja palus peale võtta. Mees pelgas, et tulekahju jõuab kohe temani.

„Sai siis taksot mängitud. Ta võttis veel julgestustöötaja ka kaasa. Tegime auto tagumise luugi lahti ja sinna nad kahekesi istusid. Sellist asja pole mul varem ette tulnud," rääkis Torn. Harrastajast rallimehe ohutusse paika toimetamine oli siiski Torni jaoks eilses päevas üks väike seik. Hoopis tähtsam on heitlus Juunior WRC klassi võidu eest.

Seoses tühistatud kiiruskatsega, pole juunioride klassi tulemused veel selged. Teada pole ka see, kas Torni poolt tehtud protest rahuldatakse. Nimelt sõitis ta ennelõunal 10. kiiruskatsel avarii teinud sakslase Julisu Tannerti taga ning kaotas aega.

Kaardilugeja Kuldar Sikk arvas, et enne viismast päeva ollakse teisel kohal. Torn on oma senise sõiduga rahul. „Päris karmid kaks päeva on läbi. Homme on lühikesed kiiruskatsed, aga üllatavaid kohti on sealgi küllaga," tõdes ta ning lisas, et lisaks ralli võidule ei saa päris maha kanda ka mõtet terve sarja esikohast. Tõsi, selleks peaks Torn Türgis võitma ning konkurentidel viimasel päeval midagi juhtuma. „Rallis pole kunagi midagi kindel enne, kui sõidad pühapäeval kinnisesse parklasse. Teeme oma asja ja vaatame, mis saab."