Tänakul on erksuse säilimiseks oma retsept olemas. „Hoiame tempot kõrgena, see sunnib keskenduma. Nii on kõige lihtsam," sõnas ta pärast 15. kiiruskatset hoolduspausile tulles. Samas ei osanud Tänak selgitada, mille poolest ta sellel rallil konkurentidest üle on. „Ma ei oska seda ütelda. Sõidan normaalselt. Kui enesekindlust jagub, ongi siin hea sõita. Ma ei ütle, et enesekindlus on laes, kuid tunnen ennast autos hästi."

Järveoja arvates on Tänaku tase praegu teistest kõrgem. „Ilmselt Ott pidurdab grammikese hiljem ja sõidab kurvi veidi suurema hooga... sealt see vahe tuleb," selgitas ta. „Esapekka Lappi rääkis, et tundis hommikul esimest kiiruskatset väga hästi, kuid kaotas juba alguses viis sekundit. Ta oli hämmingus."

15. kiiruskatse järel oli Tänaku edu Mads Östbergi ees 23,7 sekundit, Jari-Matti Latvala jäi maha 44,6 sekundit. Need on suured vahed. Vaatamata sellele rõhutas Järveoja, et vastaseid ei tohi alahinnata. Samas ta tunnistas, et võrreldes eilse päevaga tuleb täna kõik palju lihtsamalt. Stardipositsioon on lihtsalt nii palju parem.

Tänasel teisel ringil on oodata olude muutumist. Vahepeal sõidavad kiiruskatsetel ka kohalikud rahvusliku rühma rallimehed ning teed muutuvad ilmselt roopaliseks ja pehmeteks. „Mingid lõigud võivad päris tuksi minna. Lisaks roobastele on teel ka palju kive," ennustas Järveoja. Tänak oli sama meelt: „Teine ring tuleb kindlasti palju raskem."