Esimene ja käegakatsutavam siht on püüda üldarvestuses viimastel punktikohtadel olevaid WRC 2 klassi sõitjaid. Hommikuste kiiruskatsetega võeti neilt tagasi kolm minutit, teist samapalju tuleb võtta teise ringiga. „Kaheksas koht on püütav. See ongi meie praegune eesmärk," sõnas Tänak lõunapausiks hooldusalasse jõudes. „Vaatame mis võimalused meil on." Järvoja lisas, et hea oleks asi lahendada tänaste kiiruskatsetega. „Kui midagi jääb homse peale, läheb keeruliseks. Homme oleks vaja hoida rehve punktikatseks," märkis ta ja lisas, et kogu mäng käib homse huvides, kui punktikatsel on mängud üliolulised viis silma.

Teine tänane oluline eesmärk ongi pehmete rehvide säästmine. Selleks mindi täna rajale konkurentidega võrreldes kõvemate rehvidega. Päeva esimesel kiiruskatsel see mõju ei avaldanud, kuid kahel järgmisel ei suutnud nad kiirematega samas tempos püsida. Kiiruskatsete teine läbimine peaks olema kergem. „Teed kuivavad ja lähevad raskemaks. Sellistes oludes on kõva rehviga parem sõita," selgitas Tänak.

Sardiiniase tuldi siiski võidumõtetega ning tänased eesmärgid on sellest kordades tagasihoidlikumad. „Emotsioonitu tööpäev. Selles mõttes on ralli julm - pakub negatiivseid ja positiivseid emotsioone, seekord pole neid aga üldse," tõdes Järveoja. Tänaku sõnul tuli ta eile õhtul katkestamisest tingitud pettumusega siiski toime. „Olen ju täna siin," sõnas ta muiates. „Eesmärgid on muidugi erinevad ja mingil määral muutub sellest ka sõidu rütm. Aga midagi pole parata, eilne hüpe oli raske... midagi tagasi keerata pole võimalik."