Ogier oli võistlusjärgsel pressikonverentsil sarnaselt teistele poodiumimeestele heas tujus. Prantslane ütles muuhulgas, et tal on tegelikult väga hea meel, et Latvala temast viimasel katsel jagu sai ja seeläbi viis boonuspunkti teenis, sest soomlane läks temast tänu sellele MM-sarjas mööda. See omakorda tähendab, et prantslane ei pea järgmisel rallil Mehhikos esimesena teed puhastama. Tema kaardilugeja Julien Ingrassia ütles aga Ogier' jutu peale: "Jari ei jõuagi Mehhikosse, sest me kallasime Sebastieniga talle poodiumil nii palju külma šampust kaela, et ta on märtsis veel kodus haigevoodis!"

Tänase rallipäeva kohta sõnas Ogier: "Tegin täna kohe esimese katse esimeses kurvis ühe oma karjääri rumalamatest vigadest, kui sõitsin vastu lumevalli. Sellega oli esikohaheitlus minu jaoks läbi. Säästsin seejärel rehve, et powerstage'il boonuspunktide eest võidelda. Kokkuvõttes oli see minu jaoks üks raske, kuid kokkuvõttes ikkagi edukas ralli. Olen 19 punktiga rahul."

Järgmisele etapile mõeldes lisas Ogier: "Ma pole kruusal Fordiga veel sõitnudki, seega Mehhiko saab olema kindlasti huvitav."

Ühtlasi jagas prantslane oma endisele tiimikaaslasele kiidusõnu. "Ma tahaksin Toyotat ja Jari kiita - mul on nende üle tõesti väga hea meel! Olime Jariga neli pikka aastat võistkonnakaaslased, kamraadid. Mul on tõsiselt hea meel näha Latvalat taas naeratamas."