"Suhteliselt ilus päev tõesti meie poolt. Ott sõitis puhtalt, koostöö klappis ja auto oli hea. Probleeme ei ilmnenud. Homme tuleb korralik lahing."

Esimest aastat MM-sarjas Tänaku kaardilugejana tegutsev Järveoja nõustub, et Tänak on Rootsis olnud veelgi enesekindlam kui Monte Carlos, kus lõpetati kolmandana.

"Eks nendel Monte Carlo katsetel teeolud vaheldusid, siin Rootsis on aga kogu aeg sama pidamine ja enesekindlust leida seeläbi lihtsam."

Sarnaselt paljudele rallisõpradele üllatas ka Järveoja, et ralli kindel liider Thierry Neuville teist võistlust järjest sama reha otsa astus ehk kindla liidrina sõiduvea tõttu katkestas.

"Thierryl polnud Monte Carlos ega nüüdki ju kuhugi kiiret - vahe järgnevaga oli nii seal kui siin umbes 40 sekundit. Isegi eelviimase katse ta võitis ju kindlalt. Ma ei tea, kellele ta neid aegu tahtis näidata - oleks võinud ju veidi rahulikumalt võtta. Aga selline see rallisport on," möönis 29-aastane Järveoja.

"Me teeme oma sõitu ja eks paistab, kas suuremaks ohustajaks kujuneb lõpuks Latvala või Ogier," lisas kaardilugeja lõpetuseks.