Tänak tunnistas 35-kilomeetrise katse finišis juba otseülekande reporteritele, et kui ta käsipidurit puutus, suri auto välja. Seda juhtus katse peal kaks korda ning sinna läks eeldatavasti kaotsi kolm kuni viis sekundit. Pärastlõunal lubas ta käsipiduri sootuks rahule jätta.

Kui see väike probleem kõrvale jätta, tunneb Tänak end täna autos hästi. "Edasiminek eilsega on märgatav, tunnen ennast autos väga hästi," ütles ta.

"Pärastlõunal on esmatähtis esimene pikk katse vigadeta läbi sõita ja siis vaatame edasi, kuidas ja kui palju pingutada. Meie kolme (Neuville, Meeke, Tänak - toim) vahel käib hea võitlus."

Küsimusele, kas ralli üldjärjestus võidakse paika panna homsel esimesel ehk 55-kilomeetrisel katsel, vastas Tänak: "Kõigepealt on vaja selle katseni jõuda ja tänane päev korralikult läbi saada."

Tänak jätkab rallit neljandalt kohalt, kuid on vahe kolmandal kohal sõitva Kris Meeke'iga vähendanud 2,1 sekundile. Teisel kohal kihutav Thierry Neuville jääb 7,3 sekundi kaugusele.

Kaardilugeja Martin Järveoja: "Ennelõunasel viimasel katsel pingutas Ott väga kõvasti. Nii hea aeg tühja koha pealt ei tule. Eelviimane katse oli kah pooleldi okei. Eks me peame veel seadistustega mängima."

Järveoja sõnul nõudis tänane teine katse, mida ka pärastlõunal teisena läbitakse, pisut teistsugust seadistust. "Saame veel enne katse algust seadistust muuta ja amortidega mängida," lisas ta.

Tänane esimene katse oli kõigile pilootidele uus ning ka Järveoja tunnistas, et legend polnud veel päris täpne. "Tagasisõidul saime legendi natuke kohendada. Proovime pausi ajal ka videost mõned kohad üle vaadata, et legendi veelgi paremaks muuta."