Esimesena ehk teepuhastajana rajale läinud Ogier ei pannud viimast välja, vaid vältis vigu. Teda ei häirinud, et langes viimaste sekka, sest ei löönud lahingut ralli võidu nimel, vaid Thierry Neuville’iga, ja belglane püsis tal silmapiiril.

Ogier kaotas pärast viiendat kiiruskatset Neuville’ile 9,1 sekundit ehk mitte palju. Miks hakata seda kohe nüüd tagasi tegema, kui üle kahe päeva on veel sõita ja kõike võib juhtuda? Samas oli Ogier kindel, et ei pea laupäeval esimesena startima, sest tiimikaaslased kukutavad end tema selja taha, nagu juhtuski.

Juba ralli eel kahtlesid Austraalia rallil viibivad ajakirjanikud üle ilma Neuville’i võimalustes. Sest mehe närvid pole otsustavatel hetkedel kestnud. Ei kestnud seegi kord.

Päeva kuuendal kiiruskatsel rammis Neuville esmalt heinapalli, õnneks väiksel kiirusel, ent siis lõhkus trampliinilt maandudes vasaku tagumise rehvi ning kaotust Ogier’le kogunes 40 sekundi kanti. „Hea uudis,” kostis Ogier, kuuldes Neuville’i jamadest, ja vedas näo naerule.

Nüüd ootab Neuville’i mission impossible – teha tagasi 33,7 sekundit. Suurmeistri vastu. Kusjuures belglase stardipositsioon on oluliselt kehvem.

Ott Tänak tegi reedel oma ära ja liider Mads Østberg on tal löögiulatuses. Loodetavasti võidab Tänak ralli, ja nagu ta ühes intervjuus ütles, sõltub kõik sellest, kas Ogier ja Neuville tahavad tiitli talle kinkida või mitte.