Lõppenud hooajal DMACKi esindanud Tänak on varem M-Spordis sõitnud ka aastatel 2012 ja 2015. Prantslane Ogier otsis uut meeskonda, sest tema mullune tööandja Volkswagen otsustas WRC sarjast lahkuda.

Tänaku tiimis on toimunud ka üks muudatus, sest tema uueks kaardilugejaks saab Martin Järveoja, kes luges tänavu kaarti WRC2 sarjas Sander Pärnale. Siiani sõitis Tänak koos Raigo Mõlderiga.
"Sellel tiimil on väga suur potentsiaal ja ma ootan uut hooaega juba suure põnevusega"
Ott Tänak.

"Mul oli suurepärane 2016. aasta. Me saime kõvasti kogemusi ja tunnen, et olen nüüd parem sõitja. Olen uut Ford Fiesta WRC-d palju testinud ja mulle tundub, et see on suur samm edasi," sõnas Tänak M-Spordi pressiteate vahendusel. "Suurepärane, et meie meeskonnas on nüüd ka Seb ja Julien (kaardilugeja Julien Ingrassia - toim). Neil on tohutud kogemused ja meil on hea võimalus neilt õppida. Sellel tiimil on väga suur potentsiaal ja ma ootan uut hooaega juba suure põnevusega."

Wilson lisas optimistlikult: "Läheme Monte Carlo rallile autoga, mille küljel ilutseb number 1. Meil on nüüd viimaste aastate tugevaim sõitjate koosseis. Ma pole kunagi teinud saladust, et tahan teha koostööd Sebastieni ja Julieniga. See on fantastiline, et nad on nüüdsest meie meeskonnas. Tegime kõvasti tööd, et nendega kokkulepe saavutada. Nad usuvad, et Ford Fiesta on see auto, millega on võimalik oma MM-tiitlit kaitsta."

M-Spordi boss kiitis ka eestlast: "Otil oli suurepärane aasta, kus ta näitas stabiilset kiirust. Ta on mänginud meie uue auto arendamisel võtmerolli ning ma usun, et tema esimene võit ei ole kaugel."

Ogieri sõnul saab järgmine hooaeg olema väga põnev. "Uuel hooajal on meie jaoks palju uusi asju. Meil on uue generatsiooni ralliautod ja uus meeskond. Kindlasti saab olema väga põnev. Naljakas mõelda, et alles mõned kuud tagasi istusin Walesi rallil koos Malcolmiga ja ütlesin, et tahaksin kunagi temaga koos töötada. Ja siin me nüüd oleme!" teatas Ogier, kes allkirjastas lepingu Wilsoniga täna.

Uus hooaeg stardib 20. jaanuaril algava Monte Carlo ralliga.

The news we've all been waiting for, @SebOgier and @OttTanak will lead the M-Sport team in 2017!! #WRC https://t.co/cRakvbbJF3 pic.twitter.com/bkR9vpNXYi

M-Spordi rallitiimi avaldatud video uue hooaja Ford Fiesta testimiselt: