Esimene ehk Tartu linnakatse tulemused: 1. Lukjanuk 1.06,7, 2. Kajetanowicz +0,3, 3. Kruuda +0,4, 4. Botka +0,7, 5. Kangur +1,6, 6. Jeets +1,8, 7. Butvilas +1,9, 8. Aus +2,0, 9. Kõrge +2,0, 10. Plangi +2,1.

Sander Pärn sõitis Rally Estonia kvalifikatsioonikatsel teelt välja ja vastu puud ning oli sunnitud katkestama. Loe lähemalt SIIT.

Tartu linnakatse täispikkuses (video algab teisest minutist):
Fotod Tartu linnakatselt:
Fotod ralli avatseremoonialt:

Delfi on ainus kanal, kus saab katseid näha otsepildis. Otseülekanded algavad täna õhtul kell 18 võistluste avatseremooniaga Tartus Raekoja platsil, millele järgneb kell 20 otsepilt Tartu linnakatselt. Laupäeva õhtul kell 19 on Delfi TV eetris otseülekanne Elva linnakatselt, pühapäeval Shelli ja Delfi kiiruskatsetelt Alakülas, kus võimalik näha ka ralliässade efektseid hüppeid. Pühapäeval kell 16 vahendame otsepildis ka ralli poodiumit. Samuti on kogu ralli jooksul võimalik Delfi Rally Estonia erilehel näha otsepilti Sander Pärna, Raul Jeetsi ja Kenneth Sepa autokaameratest ning kolmest hooldusala kaamerast.

Kuna ralli toimub metsade vahel suurel maa-alal, siis palume abi ka oma lugejatelt. Kui näete midagi põnevat, saatke pilt koos väikese kirjeldusega meie meiliaadressile sport@delfi.ee!