Ott Tänak läheb homsele päevale kindla liidrina, edu Timmu Kõrge ees on 44,2 sekundit.

"Päev on sujunud väga hästi. Üle pika aja sõidan korraliku ralliautoga ja just siin, Eestis. Olen tõesti siaani nautinud sõitmist," sõnas seitse kiiruskatset võitnud Tänak.

"Ega antud olukorras polekski palju juurde panna. Täna oli kaks sellist momenti, kus legend polnud piisavalt täpne ja pääsesime napilt."

"Homme on uus päev, tuleb hoog üleval hoida. Saame siin hästi Soome ralliks valmistuda."

Kõva duell teise koha pärast

Kõrge hea sõit oli üllatuseks ka mehele endale. "Ei oleks oodanud, et nii hästi läheb ja päeva teisena lõpetan. Tartu linnakatse meeldis ka, inimesi oli palju," leidis Kõrge.

"Me pole seni liigseid riske võtnud. Kui me samamoodi teistel eest ära sõidaks nagu Ott, siis poleks publikul ju üldse huvitav," lõõpis 26-aastane rallimees. "Homme tuleb oma kohta hoida."

Kolmandal kohal on mees, kellele Lõuna-Eesti teed samuti tundmatud pole. Venelane Aleksei Lukjanuk kaotab Timmule avapäeva järel vaid 3,2 sekundiga.

"Päeva teisel katsel kaotasin väikse sõiduvea tõttu oma 10-15 sekundit, aga muidu on läinud päris hästi. Paneme Kõrgele homme kõva surve peale," sõnas Lukjanuk, kelle jaoks eriti oluline on just homne päev, kus jagatakse ka Eesti meistrivõistluste etapi punkte.