Nii reedel, laupäeval kui ka pühapäeval toob Delfi TV vaatajateni otsepildi autoralli suursündmuselt auto24 Rally Estonia.

Otseülekanded algavad reede õhtul kell 18 võistluste avatseremooniaga Tartus Raekoja platsil, millele järgneb kell 20 otsepilt Tartu linnakatselt. Laupäeva õhtul kell 19 on Delfi TV eetris otseülekanne Elva linnakatselt, pühapäeval Shelli ja Delfi kiiruskatsetelt Alakülas, kus võimalik näha ka ralliässade efektseid hüppeid. Pühapäeval kell 16 vahendame otsepildis ka ralli poodiumit.

Ülekandeid kommenteerivad Kalev Kruus ja Gunnar Leheste. Lisaks jõuab kiiruskatsete ajal ja vahepeal kogu ralli jooksul vaatajateni otsepilt Rally Estonia hooldusalast ning sõitjate autodest.

Korvpalli EM-finaalturniiriks valmistuv Eesti koondis peab nädalavahetusel, esialgu veel teises koosseisus ilma liidriteta, esimesed kontrollmängud sel suvel Taani vastu. Nii laupäeval kell 19 Viljandis kui ka pühapäeval kell 19 Paides toimuvast kohtumisest on otseülekanne Delfi TV ja TV6 eetris. Kommenteerivad Tarmo Paju ja Kalev Kruus.

Laupäeval kell 20 teeb Delfi TV otseülekande Pärnust, kus Eesti võrkpallikoondis kohtub Euroopa Liiga kohtumises teist korda valitseva maailmameistri Poolaga. Mängu kommenteerivad Märt Roosna ja Avo Keel.