Üks neist on Karl Kruuda (Ford Fiesta R5), kes esilagu üritab kätte saada Aleksei Lukjanuki (Mitsubishi Lancer Evo 9), kes on temast 5,8 sekundit ees. Lukjanukist omakorda 10,5 kaugusel on esikohal Gross (Ford Focus WRC).

"Hullult tahaks seda kiivrit saada, aga vist jääb ka sel aastal tegemata. Tegelikult Gross lasi mõlemal katsel vead sisse. Kui natuke veel laseb, on võimalik, aga lihtsalt sõiduga, kui mõlemad teel püsime, on keeruline teda kätte saada," rääkis Kruuda.

"Siiani päev läinud täiesti okeilt. Natuke saab kiiremini. Mingid väiksed vead olid. Esimesel katsel lõi vihm vähe rütmist välja, väga libe oli, saba oli kogu aeg eespool kui nina. Aga sõidan nii, kuidas suudan. Praegu panen täiega. On ka piiri peal kohti olnud, on ka sabinaid olnud. Kõike on olnud. Enam-vähem püsime tee äärtes, väga äärtest alla pole käinud, aga on ka neid momente olnud."

Kruuda pani enda autosse ka pardakaamera, mille vahendusel fännid tema kulgemist otseülekandes saavad jälgida. Lingi leiab Rally Estonia Facebooki lehelt.

"Ise tulin selle idee peale. Tehnikuga kahekesi mõtlesime välja, kuidas seda lahendada. Sellist asja pole varem tehtud, inimestele live-pilti antud," ütles ta.