N-rühma Subaru Impreza roolis on Ott Tänak ja Honda CRF 450 DakarX spetsiaalsete maratonrallide tsiklitega tulevad Otepää linnakatsele Dakar Rally Team Estonia liikmed Toomas Triisa ja Mart Meeru. Otepää linnakatselt tehakse sarnaselt eelmise aastaga LaitseRallyPark otseülekanne, mis jõuab televaatajateni TV6 vahendusel ja internetis Delfi ja auto24.ee lehtedel.

See tähendab, et Otepää linnakatsele on reede õhtul põhjust varem liikuda. Proloogile stardivad Ott Tänak, Toomas Triisa ja Mart Meeru alates kell 19.50 ja nii sõitu, hüppeid kui katse lõpu kommentaare kantakse üle TV3 Seitsmestes Uudistes.

Et tegu poleks lihtsalt katse läbisõiduga, siis on üleval küsimus, kas katse suudab kiiremini läbida ralliauto või tsikkel ja kes hüppab auto24 hüppelt, mis katsele ehitatud, kaugemale. Dakar Rally Team Estonia liikmed Toomas Triisa ja Mart Meeru on endale eesmärgiks võtnud startida aastal 2014 Dakari maratonrallil ja võtavad Rally Estonia linnakatsel sõitmist hea võimalusena enda projekti tutvustada ja loomulikult pakkuda ka rahvale head show’d. Tänaku kõrval istub Sky Plus kuulajamängu võitja Toomas Raag, kellele avaneb ainulaadne võimalus saada kaardilugeja kogemus Eesti ühe parima rallisõitja kõrval.

Kell 20.30 stardib auto24 Otepää linnakatsele juba esimene võistlusauto ja algab LaitseRallyPark otseülekanne, mis jõuab televaatajateni TV6 vahendusel ning samuti Delfis ja auto24.ee-s. Näha saab nii atraktiivset hüpet kui osa kiiruskatsest ja sõitjate kommentaare katse lõpust. Ülekande teostab väga suurte kogemustega Levira. Otseülekandes kasutatakse kokku seitset kaamerat, mis tagavad ülevaatliku pildi linnakatse olulistest hetkedest.

Eelmisel aastal lennutas auto24 trampliin autod Otepää linnakatsel 30 meetri kaugusele, tänavu tõstetakse spetsiaalselt selle katse tarbeks ehitatava hüppe nurka 10 sentimeetri jagu ja see peaks lubama juba 35-meetriseid õhulende.

auto24 Rally Estonia 2013 näol on tegu Eesti, Läti, Balti ja NEZ autoralli meistrivõistluste etapiga ning FIA European Historic Sporting Rally Championship sarja etapiga.