Avatud pressikonverentsil said sõna meie tippsõitjad: Karl Kruuda (Citroen DS3 R5), Sander Pärn (Ford Fiesta R5), Raul Jeets (Ford Fiesta R5), Timmu Kõrge (Peugeot 208 T16 R5), Martin Kangur (Ford Fiesta R5), Siim Plangi (Mitsubishi Lancer EVO X) ja Miko Niinemäe (Peugeot 208 R2).

Karl Kruuda: "Eesti on omapärane etapp, kus on kiired katsed ja kiired sõitjad. Kui ma kaarte mängiksin, siis panustaksin enda peale, aga lõpptulemus võib muidugi olla teistsugune, sest võib tulla mees metsast ja võita. Teed on üsna sarnased Poola-MM rallile, kus me hästi esinesime. Usun, et nii meie kui ka Sander Pärn, kes Poolas sõitis, suudame head kiirust näidata."

Martin Kangur: "Viimasest rallist on üsna pikk paus sisse jäänud, juba 8 kuud. Olen selle aja jooksul peas selgeks teinud, kuidas kiiresti sõita ja kui ma suudan oma visiooni täita, siis võib meil täitsa hästi minna. Tegemist on ühekordse projektiga - niisama põristama ei lähe, sõidame ikka võidu."

Timmu Kõrge: "Elu on näidanud, et need kes esimest korda Lõuna-Eesti teedel sõidavad, midagi suurt korda ei saada. Oleme nüüd eelmise aasta rallist hea analüüsi teinud ja usun, et suudame kiiremini sõita kui mullu."

Sander Pärn: "Poola-MM ralli mõjus meile hästi, enesekindlus kasvas kindlasti. Hea meel, et enne tähtsat Soome rallit on Rally Estonia mulle heaks treeninguks. Oleme Karli ja Martiniga kuulunud ühte Urmo Aava noortetiimi, nüüd on hea vaadata, kes meist kõige edukamalt sõidab. Kavatsen esimesest meetrist kuni lõpusirgeni endast maksimumi anda ja eelkõige loodan, et püsime rajal ja ei katkesta."

Raul Jeets: "Viimane kruusaralli oli meil mullu sügisel, et üsna pikk vahe on sisse tulnud. Kodune Rally Estonia on kindlasti kõige tähtsam võistlus."

Siim Plangi: "Ralli Liepajast on meil hea tulemus all, lähme ka Rally Estonial endast kõike andma. Võtame sama taktika, ERC2 kõrgetele kohtadele ja kui seal kõik sujub, siis katsume ka üldarvestuses heale kohale tulla."

Miko Niinemäe: "Võimalus, et ma oma klassi võidan on 50-50. Aga kindlasti tuleb kõiki sõitjaid tõsiselt võtta ja endast maksimumi anda."

Koos FIA Historic meistrivõistlustel võistlejatega on auto24 Rally Estonia osalejate nimekirjas 92 meeskonda. auto24 Rally Estonia sõidetakse 17.-19. juulil Tartus, Elvas ja Lõuna-Eestis teedel. Tegu on FIA ERC autoralli Euroopa meistrivõistluste etapi ning FIA European Historic Sporting Rally Championship sarja etapiga.