"Päris palju pakkumisi tuli erinevatest Euroopa tiimidest, näiteks Soomest ja Itaaliast, Lätist küsisime veel võrdlusmomendiks ise hinnapakkumist juurde. Aga need numbrid lähevad meie jaoks ikkagi piiriedest välja. Pealegi pole ma R5-ga varem sõitnud. Ei tea ju, kuidas välja tuleb. Kindlasti oleks põnev ja äge, aga seekord ei õnnestunud," rääkis Aus ralli hooldusalas täna hommikul.

Kolm korda suurem väljaminek praegusest autost tähendaks Ausi sõnul 50 000 eurot. "Kui hästi läheb, oled R5-ga minuti kiirem, mitte rohkem," märkis ta.

Ausi poole vaadatakse sel rallil Eesti pilootidest vast kõige enam, sest oli ta ju mullu ainus eestlane, kes poodiumile mahtus. Võidu võttis samuti N-rühma autoga sõitnud venelane Aleksei Lukjanuk, teine oli Ford Fiesta R5-ga kihutanud Kajetan Kajetanowicz.

Küsimusele, kas ta ise ka endal pinget tunneb, vastas Aus: "No ikka! Kõik küsivad ju koguaeg. Muidu oleks ära unustanud, aga ikka tuletatakse meelde ja pead sellega jälle arvestama. Aga tegelikult aastad ei ole vennad. Kui starti lähed, kuulad ikka seda, mida kõrvalt öeldakse ja teed oma tööd. Katse lõpus näed aega ja loodad, et see toob lõpuks hea koha."