Aasta tagasi Rally Estonia ERC Junior arvestuses võitnud Sirmacis-Šimins on neljaveolise autoga hästi kohanenud, sellest hooajast on neil ette näidata üks rallivõit Kreeka ERC etapilt, Akropolise rallilt. Raul Jeetsi ja Andrus Toomi tiimikaaslased Läti meeskonnast SRT tahavad juuli keskel Lõuna-Eestis oma võitude saldot FIA ERC sarjas ühe võrra kasvatada.

„See on ralli, mida ma ootan iga aasta, kuna see on mu lemmikralli! Sel aastal on see meie jaoks veel kiirem ja pikemate hüpetega, kui oleme esimest korda Eestis neljaveolise Škoda Fabia R5 autoga. Ma olen kindel, et me naudime siin iga hüpet ja kurvi ja see saab olema kindlasti tõeliselt lõbus. Meie eesmärk on siin võita, sest ilma kõrgeimate eesmärkideta pole mõtet võidu sõita! Meie anname endast parima,“ ütleb Sirmacis.

Viimasel hetkel lisandusid ralli stardinimekirja Jose Antonio Suarez ja Candido Carrera Estevez Hispaaniast. Suareze näol on tegu on sõitjaga, kes varasematel aastatel on osalenud autoralli MM-sarjas nii WRC Academy kui Drive DMACK Fiesta Trophy arvestuses. Sellel aastal sõidab ta neljaveolise Peugeot 208 T16 R5 autoga WRC 2 sarjas ja meeskonnaks on Peugeot Rally Academy, sama kombinatsioon on kasutusel ka Rally Estonial. Kokku on nüüd Rally Estonial esindatud 20 riigi sportlased.

Auto24 Rally Estonia sõidetakse 15.-17. juulil Tartus, Elvas ja Lõuna-Eesti teedel ning see on FIA ERC Euroopa autoralli ja FIA European Historic Sporting Rally meistrivõistluste etapp.