Ott Tänak, kes koos kaardilugeja Raigo Mõlderiga stardib 17.-19. juulil esmakordselt Eestis toimuval Euroopa autoralli meistrivõistluste etapil Ford Fiesta R5 autoga, jagab autogramme ja sõidab kohapeal Playstation Dirt 3 rallimängus ette ka oma aja, mis annab kohaletulnud huvilistele võimaluse oma kiirust virtuaalrallil Tänakuga võrrelda.

Ott Tänak viibib täna Haabersti ringil asuvas Statoili teenindusjaamas toimuval auto24 Rally Estonia promosündmusel ajavahemikus 17.30-18.30. Lisaks Tänakule on kohal ka auto24 Rally Estonia direktor Urmo Aava ja popstaar Getter Jaani, kes samuti oma võimeid Playstation Dirt 3 rallimängus proovile panevad.

Tänavusel auto24 Rally Estonial, mis on FIA ERC etapp, on esindatud Eesti tippsõitjad, lisaks Tänakule Karl Kruuda (Peugeot 208 T16 R5), Martin Kangur (Ford Fiesta), Siim Plangi (Peugeot 208 T16 R5), Timmu Kõrge (Ford Fiesta R5), Kaspar Koitla (Mitsubishi Lancer EVO X) ja paljud teised. Neile astuvad vastu mitmed Euroopa tippsõitjad, eesotsas Skoda Motorsport meeskonna esisõitja ja FIA ERC sarja liidri, Esapekka Lappiga (Skoda Fabia S2000).

2014. aasta auto24 Rally Estonia sõidetakse 17.-19. juulil ja see on lisaks FIA Euroopa autoralli meistrivõistluste etapile FIA Historic-autode Euroopa meistrivõistluste etapp ja Eesti autoralli meistrivõistluste etapp.

FIA Euroopa autoralli meistrivõistluste sari on maailma vanim rallisari, 2014. aastal alustab see oma 62. hooaega. Alates eelmisest aastast on sarja promootor mainekas ettevõte Eurosport Events, mis muuhulgas on ka turismiautode MM-sarja promootor. FIA ja Eurosport Events sõlmisid sarja promootori lepingu kümneks aastaks. Kokku on aastal 2014 FIA Euroopa autoralli meistrivõistluste sarjas 11 etappi.