"Tunne on hetkel hea. Kahju küll, et natuke sajab. Pärast testikatset jäi sisse väga hea fiiling, auto on stabiilne ja rahulik. Muidugi, kuna tegemist on Historicuga, pead rohkem mõtlema pidurdamisele ja kurvidesse minekule, et saaksid sealt ka hästi välja sõita. Siin ei saa nii palju suruda kui päris ralliautoga," rääkis Latvala Delfile tund enne ralli avatseremooniat teenindusalas.

Kuidas kommenteerib ralliäss oma 13-sekundilist edu 2,9-kilomeetrisel testikatsel teiste autode ees? "Vaadake... Ma sõidan profina WRC rallisid, olen peaaegu iga nädal roolis, sealt tuleb juba väike vahe. Teine soomlane, kes samasuguse Audiga sõidab on 70-aastane, mina 28 (naerab). Mu mehaanikud on suurte kogemustega ning on autoga head tööd teinud. See on heas korras ja seadistused paigas."

Millise plaaniga Latvala rajale läheb? "Tahaksin kõigepealt hea tunde sisse saada. Kui kõik on hästi ja ma tunnen ennast kindlalt, võin ka natuke rohkem suruda, aga ei ole mõtet lolle riske võtta."

Fännidest: "Ma loodan näha väga palju fänne. Ilm on küll natuke külmem kui eile, aga mis siis. Oleme harjunud raja ääres nägema palju inimesi."