Opeliga sõitev inglane on senistelt ERC etappidelt saanud kolm teist kohta, mis annab talle poolaka Lukasz Pieniazeki ees 16-punktilise edu, kuid järelejäänud etappidelt on tal kavas võtta kõige kõrgemad punktid.

"Rally Estonia tõotab tulla meistrivõistluste arvestuses meie jaoks pöördelise tähtsusega etapp," ütles eelmisel nädalal 22-aastaseks saanud Ingram.

"Kolm teist kohta annavad mulle küllaltki hea enesekindluse, et järelejäänud etappidelt vaid võite püüda. Mul on kiiretelt Eesti teedelt juba veidi kogemusi, sest võistlesin seal ka eelmisel aastal, seega ma tahaksin väga kohalikega rinda pista ja nende eest juunioride klassi võidu võtta!"

Ingram tuleb Rally Estoniale uue kaardilugejaga, kui Kat Beckeri koha võtab üle tema kaasmaalane Elliott Edmondson. Sõiduvahendiks on meestel Opel Adam R2.

ERC juunioride arvestuses sõidavad Auto24 Rally Estonial sel nädalavahetusel veel eestlased Miko Niinemäe ja Gustav Kruuda, poolakas Lukasz Pieniazek, sakslased Marian Griebel ja Julius Tannert, norralane Steve Rökland, lätlane Nikolai Grjazin, soomlased Joonas Tokee ja Alex Forsström, portugallane Marco Andre Moteiro Cid, ungarlane Kristof Klausz ja tšehh Dominik Broz.