Esikolmikusse mahub kolmaski mees, kellele Lõuna-Eesti teed on ammusest ajast teada-tuntud, venelane Aleksai Lukjanuk (+34,1). Viie parema hulgas on veel Rainer Aus (+38,1) ja sarja üldliider, soomlane Esapekka Lappi (+56,6).

Kui Kõrge sõnas intervjuus, et võib oma seniste esitustega rahule jääda, siis Lappil pole kõik sajaprotsendiliselt õnnestunud.

"Jah, ega siin pole midagi. Meil oli hommikul ralli reeglitega väikseid probleeme," sõnas Lappi ning jätkas, "testida ei jõudnud me üldse, tulime siia otse asfaltirallilt. Õnneks nüüd (3. ja 4. katsel) läks juba veidi paremini. Tuleb siiski tunnustada Eesti sõitjaid ja Lukjanukit, kelle vastu pole mul seni lihtsalt võimalust olnud."

Kas eestlaste nii hea sõit on olnud Lappile ka üllatus? "Tegelikult ma teadsin, et eestlased võivad hästi sõita, vaid see Mitsubishiga sõitev Rainer (Rainer Aus) oli mulle täielik üllatus, ma ei olnud temast varem kuulnudki."

"Minu arust on see ralli megahästi korraldatud. Juba eilne avamine Tartus oli massiivne ja publikurohke. Teed ja ilmgi on head, nii et tuleb vaid rallit nautida."

Vaata Kõrge ja Lappi intervjuud videost.