FIA ERC etapil teise koha saanud Venemaa sõitjad Aleksei Lukjanuk ja Aleksei Arnautov (Mitsubishi Lancer EVO X) suutsid ralli teise päeva katsete arvestuses olla kiiremad päeval korra turboprobleemidega kimpus olnud ja üldiselt juba oma liidrikohta FIA ERC sarja etapil kindlustanud Ott Tänakust ja Raigo Mõlderist (Ford Fiesta R5). Kahe võistkonna vahe jäi 0,3 sekundi peale. Kolmas koht absoluutarvestuses kuulus Timmu Kõrgele ja Erki Pintsile (Ford Fiesta R5), kes kaotasid Lukjanukile 11,5 sekundiga.

Lukjanuk ja Arnautov olid ka klassi N4 kiireimad, edestades absoluutarvestuses neljandaks tulnud ja N4 klassi teise koha saanud Egon Kauri ja Erik Lepiksoni (Mitsubishi Lancer EVO X) ning absoluutarvestuses kuuenda koha saanud ja N4 klassi kolmanda koha saanud Rainer Ausi ja Simo Koskineni (Mitsubishi Lancer EVO 9).

Klassis 4WD said etapivõidu Tänak ja Mõlder, teised Kõrge ja Pints ning kolmandad absoluutarvestuses viienda koha saanud Karl Kruuda ja Martin Järveoja (Peugeot 208 T16 R5).
Neljaveolistele autode Michelin karikasarja arvestuses, kus osalevad Michelin rehve kasutavad sõitjad, said võidu Timmu Kõrge ja Erki Pints.

Esiveoliste, kuni 1,6 liitriste autode klassis olid kiireimad ka Euroopa meistrisarja etapi esiveoliste klassi võitnud Sander Pärn ja James Morgan (Ford Fiesta R2). Teised selles arvestuses 48,7 sekundilise kaotusega Pärnale Sander Siniorg ja Annika Arnek (Ford Fiesta R2) ja kolmandad selles arvestuses Roland Poom ja Taavi Udevald (Ford Fiesta R2). Samad sõitjad moodustasid ka DMACK rehvidel sõidetava Eesti Juuniorite autoralli meistrisarja selle etapi esikolmiku, Pärn võitis kuuest katsest viis ja teenis sellega Juunioride arvestuses juurde veel viis katsevõitude eest antavat lisapunkti. Siniorg sai juurde ühe lisapunkti, kui oli kiireim esimesel katsel. Kuna Juunioride meistrisarja senised liidrid Rasmus Uustulnd ja Imre Kuusk (Ford Fiesta R2) katkestasid ralli ja punkte juurde ei saanud, siis langesid nad sarja kokkuvõttes kolmandale kohale (45 p). Uued liidrid on Pärn ja Morgan (59 p) ja teised Citroen C2 R2 autol sõitnud Kristen Kelement ja Timo Kasesalu (55 p).

Kuni 2-liitriste mootoritega esiveoliste autode arvestuses said klassivõidu Kristo Subi ja Teele Sepp (Honda Civic Type-R), teised Dmitri Gorshakov ja Juri Kulikov (Renault Clio) ja kolmandad Mait Madik ja Toomas Tauk (Honda Civic Type-R).

Rahvusliku rühma neljaveoliste autode klassis E12 olid auto24 Rally Estonial võidukad Hendrik Kers ja Viljo Vider (Mitsubishi Lancer EVO 5), edestades pisut üle minuti teise koha saanud Meelis Orglat ja Jaan Hallistet (Mitsubishi Lancer EVO 7). Nemad omakorda olid 5,8 sekundit kiiremad Ranno Bundsenist ja Robert Loštšenikovist (Mitsubishi Lancer EVO 6).

Ülejäänud kolm rahvuslikku rühma on kaheveolistele autodele, E11 klassis olid võidukad Toomas Vask ja Taaniel Tigas (BMW M3), teised Einar Laipaik ja Siimo Suvemaa (BMW M3) ning kolmandad Dmitry Nikonchuk ja Alexander Potesov (BMW M3). E10 klassis said võidu Alvar Kuusik ja Riho Kens (VW Golf 2), teised Kristjan Sinik ja Martti Meetua (Nissan Sunny) ning kolmandad Martin Saar ja Allar Heina (VW Golf 2). E9 klassis said EMV klassivõidu Rainer Meus ja Kaupo Vana (Lada VFTS), teised Henri Franke ja Alain Sivous (Suzuki Baleno) ning kolmandad Janek Jelle ja Andres Lichtfeld (Lada 2105).

Veoautosid läks rajale kokku 12 ja finišeeris 7. Võidu said Taavi Niinemets ja Marco Prems, teised Tarmo Silt ja Raido Loel ning kolmandad Rainer Tuberik ja Tauri Taevas.

Eesti autoralli meistrivõistluste järgmine etapp sõidetakse Lätis, 28.-30. augustil, kui seal toimub Kurzeme ralli.