Täna sõidavad noored kihutajad täiskasvanutest eraldi arvestuses, aga stardivad koos täiskasvanute sarja võistlejatega. See annab tavaliselt juunioritele hea võistluskogemuse, ent pakub ka vanematele sõitjatele lisamotivatsiooni.

Joosep on näidanud kiiret arengut ning naturaalset talenti, astudes kandadele ka Crosskart Extreme klassi põhisõitjatele.

Hooaja vältel on ta jõudnud finaali kõigil sõidetud etappidel ning viimaselt Kehala meistrivõistluste etapilt on Joosepil ette näidata lisaks juunioride sarja etapivõitudele ka täiskasvanute finaali poodiumi 3. koht.

Samuti on ka võistelnud paari nädala eest Läti rallikrossi meistrivõistlustel, kus õnnestus saavutada Crosskart Xtreme põhiarvestuses 2. koht. Heale saavutusele Lätis annab lisakaalu ka seal võistelnud rahvusvaheline sõitjate kooslus - finaalis jäid Joosepist tahapoole mitu kogenud Soome võistlejat, kes on edukad ka põhjamaade meistrisarjas.

Krosskardiga sõitmist alustas Joosep eelmisel aastal, tõsisemalt võistlusteks treenima hakkas aga põhiliselt talvel kui tegi esimesed trennid Võrtsjärvel Johannes Siku jäärajal neljakordse Eesti ja kahekordse Põhja-Euroopa meistri rallikrossis - Sten Oja juhendamisel.

Sten Oja istub lauluväljakul samuti krosskardi rooli ning on oodata põnevat õpilase-õpetaja mõõduvõttu.

Kumb on rajal kiirem selgub juba 30. juunil Tallinna Lauluväljakul.

Osta pilet Piletilevist.

Üritust korraldab Ekspress Meedia

Jaga
Kommentaarid