Teises eelvaates tutvustame rallikrossitaustaga osalejaid.

Sten Oja

Eesti rallikrossisõpradele ei vaja Sten Oja nimi pikemat tutvustamist. 2004. aastal Lada Samaral esimesed stardid teinud noormees võitis oma esimese rallikrossi Eesti meistrivõistluste tiitli 2006. aastal. 2010. aastal sai Ojast esimene eestlane, kes on tulnud rallikrossis Põhja-Euroopa meistriks. 2010. aastal võitis Oja tiitli NEZ-1600 klassis, aasta hiljem kordas ta saavutust juba nelikveoliste autode klassis NEZ-4WD. Nüüdne neljakordne Eesti ja kahekordne Põhja-Euroopa meister osales möödunud aastal kolmel Crosskart Xtreme’i klassi meistrivõistluste etapil, millest võitis kaks.

Eero Nõgene

2000. aasta alguses ka paaril rahvarallil osalenud Eero Nõgene on 2017. aasta rallikrossi Eesti meistrivõistluste Crosskart Xtreme’i klassi meister. Valitsev meister alustas tänavust hooaega neljanda kohaga. Peale meistritiitli kaitsmise on Nõgene selle aasta eesmärgiks võtnud aidata käima tõmmata juunioride krosskardi rallikrossi meistrisari. Nõgene sõnul võiksid noored autospordihuvilised pärast kardispordist väljakasvamist jätkata just krosskardi klassis.

Raul Orav

Raul Orav on kindlasti üks „peasüüdlasi“ selles, et möödunud aastal liitus Eesti rallikrossi meistrivõistlustega selline võistlusklass nagu Crosskart Xtreme. Oravale kuulub Speedcari krosskartide esindusõigus kogu Baltikumis. Möödunud aastal teenis ta Eesti meistrivõistluste arvestuses Nõgene järel hõbemedali. Tänavu ei plaani ringraja- ja rallikrossitaustaga Orav täit hooaega kaasa sõita ning pühendab oma aja eelkõige ala populariseerimisele.

Pileteid saab osta Piletilevist.

Rallipäeva korraldab Ekspress Meedia.