Ligi 20 aastat advokaadiametit pidanud Riiberg on üks neist, kellel krosskart ka enda garaažis olemas. Eelkõige küll selleks, et anda lastele võimalus mootorispordiga tutvust teha. Riibergil endal õnnestus esimest korda isikliku krosskarti rooli istudes 2 kuud tagasi ka avarii üle elada.

Riibergi kokkupuuted mootorispordiga on olnud seotud eelkõige võistlusteväliselt erinevatel ringradadel ja rallikrossiradadel sõitmisega, sh on tal õnnestunud sõita kuulsal Spa Francorchamps ringrajal Belgias. Tulevikuplaanides on tal ka rallietapil osalemine. Igapäevaelus on tegemist inimesega, kelle liikumisvahenditeks on pigem vanemad ja keskmisest suurema bensiinimootoriga autod.

Riiberg tegeleb igapäevatöös peamiselt kinnisvara- ja äriõigusele keskenduvaga ehk kinnistute- ja äritehingute nõustamisega. Samal ajal on ta ka üks Eesti suurema praktilise kogemusega tippsportlaste nõustajaid. Ta klientide hulka on kuuluvad Urmo Aava, Martin Müürsepp, Magnus Kirt, Joel Lindpere jt.

Vabal ajal aitab ta ka Rally Estonia korraldamisel.

„Tehingute läbirääkimistel strateegiate paika panemine, ja siis nende strateegiate tegeliku toimivuse hindamine läbirääkimiste käigus on sarnane ringrajal või katsel sõitmise ettevalmistamisele ja siis selle elluviimisele – mõlemad pakuvad õnnestumise korral emotsionaalselt rahuldust, ja ringrajal/katsel ka adrenaliini," rääkis Riiberg, keda ootab laupäeval lauluväjakul ees elu raskeim võistlus.

Krosskartidega kihutavad 30. juunil veel Ott Tänak, Martin Järveoja, Esapekka Lappi, Jarkko Mietinen, Margus Murakas, Kevin Korjus, Rainer Aus, Egon Kaur, Eero Nõgene, Ken Torn, Martin Kangur, Joosep Ralf Nõgene, Juss Laansoo ja Karl Kruuda.

Stardipaarid võistluseks on järgmised:

Ott Tänak – Martin Kangur
Karl Kruuda – Joosep Ralf Nõgene
Eero Nõgene – Margus Murakas
Juss Laansoo – Kevin Korjus
Esapekka Lappi – Rainer Aus
Sten Oja – Randu Riiberg
Martin Järveoja – Jarkko Mietinen
Ken Torn – Egon Kaur

Osta pilet SIIT.

Ürituse korraldaja on Ekspress Meedia.