Paljud sõitjad peavad seda rada oma lemmikuks ning siia tullakse alati suurte ootustega. Põhjuseid on mitmeid, aga võib olla suurim on see, et rada sobib sisuliselt kõikidele tsiklimarkidele, mis moto GP klassis sõidavad. Rada pakub kõiki elemente, mis aitavad näidata nii sõitjate kui rataste parimaid külgi.

Sel aastal on rada saanud uue asfaltkatte, mis teeb meeskondade elu raskeks, sest puudub kogemus uue rajakatte ja Michelin rehvide koostööst. Alates 2014. aastast moto GP-d võõrustavas Argentinas on võitnud ainult Hondad ja Yamahad. Tegelikult on siin domineerinud Marq Marquez, kuid 2015. ja 2017. aasta kukkumised ei ole andnud talle nelja võitu.

Tänavu on kõik palju keerulisem ja kindlasti huvitavam. Lisaks Honda ja Yamaha tehase sõitjatele on väga tugev Johann Zarco, kellele peaks see rada ideaalselt sobima. Kiired on ka Suzukid, sest ka nemad tunnevad ennast siin väga hästi ja loomulikult Andrea Dovizioso, kes Kataris võidu võttis ja samade mõtetega Argentiinasse tuleb.

Ducati ei ole varasemalt selle raja konfiguratsiooni üle rõõmustanud, aga selle aasta Ducati on parem kui varem ja Dovizioso väga enesekindel ja kiire.

Sõitjad ise on hooaja eel öelnud, et vähemalt 10 sõitjat on võimelised võitma. Termas de Rio Hondo on kindlasti üks nendest radadest, mis annab kümnele erinevale sõitjale selle võimaluse. Moto GP otseülekannetele saab kaasa elada Viasat Sport Balticu ja Viaplay vahendusel.