Väljaande Autosport andmetel jälgisid Ogier` tänast testimist, kus ta läbis umbes 30 miili, nii M-Spordi pealik Malcolm Wilson, tiimi tehniline direktor Christian Loriaux kui ka Ott Tänak, kellest võib saada prantslase tiimikaaslane.

Autospordi andmetel läks prantslase testisõit Walesi teedel väga hästi ning rahule jäid ka M-Spordi bossid. "Tundus, et tal (Ogier) läks väga hästi. Kehakeel näitas, et meeste läbisaamine oli ka väga hea," ütles Autospordi allikas.

Hiljem kommenteeris lõppenud testipäeva ka Wilson. "Testimine läks hästi. Ma jäin nähtuga väga rahule, suurepärane oli Sebi meie autos näha. Inimesed on mulle rääkinud, et ta on otsekohene ja seetõttu on temaga kerge töötada ning täpselt nii oligi," sõnas Wilson Autospordile. "Autol oli sama seadistus, mis Otil (Tänak) eile. Seb sõitis sellega natuke ning tegi siis mõne muudatuse. Ta tahtis testida, kuidas auto pärast seda käitub."

M-Spordi boss lisas, nende läbirääkimised Ogier`ga jätkuvad järgmisel nädalal. Wilson kinnitas, et nad on prantslase palkamisest väga huvitatud.

Just now at Walters Arena... pic.twitter.com/dgV4sZgTEm
— Mark James (@markrally) November 25, 2016