Ducati tiim on lubanud oma sõitjatega maha istuda ja mehed korrale kutsuda, sest kaotsi läksid väga väärtuslikud punktid.

Võidu võttis Termas de Rio Hondo ringrajal Marc Marquez. Jorge Lorenzo tegi avarii juba kuuendal ringil, Ducati meeste avarii mängis teise ja kolmanda koha kätte Valentino Rossile ja Dani Pedrosale.

Dovizioso suutis tsikli finišisse tuua 13-ndana. Iannone katkestas ning sai sel nädalavahetusel toimuvaks Ameerika GP-ks kolmekohalise karistuse stardirivis.

"Loomulikult on see suur pettumus," ütles Ducati spordidirektor Paolo Ciabatti MotoGP.com-ile. "Me teame, et Iannone tahtis saad lihtsalt paremat positsiooni ega teinud seda meelega. Kuid sõitjad peavad mõtlema ka Ducati huvidele punktitabelis. See oli alles teine etapp ning poodiumikohad olnuksid meile väga vajalikud. Räägime mõlema sõitjaga neljapäeva Austinis ning selgitame, mida me neilt võidusõidus ootame."

Olnuks avarii olemata, oleks Dovizioso hetkel Marquezist punktitabelis vaid ühe silmaga maas. Viimati pääses kaks Ducati ratturit poodiumile 12 kuud tagasi.