Ogierist ei jää palju maha soomlane Jari-Matti Latvala (Volkswagen), kes kaotab prantslasele vaid 5,7 sekundit. Fordi autoga sõitev Thierry Neuville on kolmandal kohal, kaotust Ogierile on kogunenud 12,7 sekundit. Esikolmikule järgnevad Dani Sordo, Mikko Hirvonen ja Mads Östberg.

Fordi tehasemeeskonna piloot Jevgeni Novikov katkestas juba ralli avakatsel. Venelase sõnul pingutas ta natukene üle katse alguses, rehvid ei olnud veel soojaks saanudki.

Eesti sõitjatest on võistlustules Sander Pärn ja Karl Kruuda, vastavalt JWRC ja WRC2 sarjas. Kruuda jaoks algas Saksamaa ralli nigelalt, sest autot kimbutasid tehnilised probleemid: juba avakatsel kaotas Ogierile üle 5 minuti. Pärn on JWRC sarjas praegu 5. kohal (kaotust esimesele on 41 sekundit), üldarvestuses aga 37. kohal, Ogierile kaotab ta ligi 4 minutiga.

Karl Kruuda kaotas mõlemal kiiruskatsel Ogierile üle 5 minuti ja asub üldarvestuses 68. kohal, kaotust prantslasele on ligi 11 minutit. WRC2 võistlussarjas on Kruuda 13. kohal. Kaotust liidrile, Robert Kubicale, on kogunenud täpselt 10 minutit.