Saksamaa ralli lõppes WRC Academy sõitjate jaoks laupäeva õhtul. Ja ei juhtu tihti, et ühe sarja kaks sõitjat ühel päeval sünnipäeva peavad. Egon Kaur ja hispaanlane Yeray Lemes olid need sõitjad, kes laupäeval aasta võrra vanemaks said. Selge on see, et võit oleks olnud parim kingitus, kuid selle plaani rikkus ära Craig Breen, kes peale pikka üritamist sai lõpuks selle, mida ta kolm eelnevat rallit soovinud oli – WRC Academy etapivõidu.

Egon Kaur ja Erik Lepikson suutsid suurematest jamadest kuni viimase katseni hoiduda, enne seda katset olid nad oma klassi viiendal kohal, ehk eesmärk olla TOP 5 hulgas oli vägagi tõenäoline.

Egon Kaur: „Viimasel katsel läks meil rehv, käisime ka sügavast kraavist läbi. Ei teagi täpselt, kas rehv oli katki enne seda või läks selle väljasõiduga. Tundub pigem nii, et see oli juba enne väljasõitu. Samas tagasi hoida ei saanud, kiire tšehh Cerny oli selja taga. Meie jaoks oli väheke kehva lõpplahendus see, et lähim konkurent Craig Breen sai siit võidu ja vähendas kõvasti vahet, samas, meie tema sõitu mõjutada ei saanud. Craig tegi korraliku ralli, kiitus talle.“

Kaur ja Lepikson lõpetasid Saksamaa ralli WRC Academy kaheksanda kohaga, mis annab neile juurde neli punkti. Sarja liidrikoht säilib, punkte on meestel 92, teisel kohal olevatel Breenil ja tema kaardilugejal Gareth Robertsil 66 ja kolmandal kohal olevatel Reeves/Smyth endiselt 36 punkti.

Miko-Ove Niinemäe ja Mait Laidvee lõpetasid Saksamaal WRC Academy sarja 11. kohal, sarja kokkuvõttes on nad 13. kohal.

WRC Academy sari jätkub septembri viimastel päevadel toimuva Prantsusmaa ralliga, mis sõidetakse samuti asfaldil.