"See saab olema üks huvitav partnerlus, sest ta on kahtlemata andekas sõitja, kes suutis lõppenud hooajal teha häid võistlusi," rääkis Ogier. "Tal ei õnnestunud küll võita, aga ta oli Poolas sellele väga lähedal. Ma ei tunne teda väga hästi, aga mulle tundub, et ta on kena inimene ning ootan juba temaga koos töötamist ning üheskoos selle meeskonna tippu viimist."

Volkswageni rallitiimi loobumise järel tuli Ogieril kiirelt otsustada, kus ta uuel hooajal sõita soovib. "Sellist otsust pole kunagi lihtne teha, eriti nii vähese aja jooksul. Mis mind lõpuks M-Spordi juures motiveeris, oli see, kui suurt kirge ma selle tiimi sees tundsin ning kui kõvasti nad mind endale soovisid. Samuti sain enne lepingu sõlmimist autot testida ning sain kohe selle suurest potentsiaalist aru. Muidugi saab hooaja algus olema keeruline, sest meil on kohanemiseks vähe aega, aga see on väga motiveeriv väljakutse."

Kõigest hoolimata ei saa prantslane veel kindel olla, kas M-Spordi Ford saab uuel aastal olema tiitlipretendent või mitte. "Praegu ei oska ma tõesti öelda, millise koha pealt ma uuele hooajale vastu lähen - ma ei ole veel kindel, kas me saame minust kui favoriidist rääkida. Küsimärke on palju ja praegu on veel vara sellest rääkida. Tahaksin väga öelda, mis mu uue hooaja eesmärk on, kuid ma ei ole veel kindel, kas sellest on realistlik rääkida või mitte."