Mäkinen teatas suvel, et ka meie Ott Tänak oli meeskonna vaateväljas. Viimastel andmetel peaks Eesti parim rallisõitja esindama tuleval hooajal aga Fordi n-ö esindusmeeskonna ehk M-Spordi värve. Tänavu sõidab Tänak teatavasti samuti Fordiga, kuid DMACK-i tiimis.

Hänninen on võitnud karjääri jooksul korra nii WRC2 (SWRC) kui IRC-sarja tiitli, ent ralli MM-il (WRC) on ta osalenud vaid episoodiliselt üksikutel etappidel. Tehasesõitjana lööb ta tugevaimas sarjas kaasa esmakordselt. Hännineni valikut võib pidada siiski üsna oodatuks, kuna tänavu tegeles ta Toyota Yarise masina testimisega.

Lappit peetakse Soome ralli hetke suurimaks talendiks. Ta on sõitnud 2012. aastast Škoda meeskonnas nii WRC2 kui ERC-sarjas, aga võimsaimas klassis pole ta erinevalt Hänninenist ühelgi etapil osalenud.

Toyota naaseb pärast aastatepikkust pausi MM-sarja. Tegu pole selles maailmas aga sugugi tundmatu tegijaga - Toyotaga tulid 1990ndate alguses maailmameistriks nii Carlos Sainz (kahel korral), Juha Kankkunen kui Didier Auriol.