Sel nädalal toimub vormel-3 legendaarne Macau GP ning Red Bull Junior Team teatas selleks ka enda sõitjate nimed. Dan Ticktumi kõrval istub Red Bulli sõiduvahendi rooli ka Vips.

Otsest teadaannet Vipsi tulevikku kohta Red Bull ei teinud, kuid enda pressiteates märgiti ära, et Macau etapil istub eestlane Red Bulli rooli.

Vips näitas lõppenud hooajal head hoogu, kui ta saavutas Euroopa vormel-3 sarjas neljanda koha. Lisaks võitis ta neli sõitu ja oli veel neli korda poodiumil. Debütantide arvestuses oli ta aasta kokkuvõttes teine.

Macau GP eel rääkis Vips, et tänavaringrajad talle reeglina meeldivad ning ta peab valmis olema ootamatusteks. “Lähen etapile vastu justkui pimesi, kuna ma ei ole seal varem sõitnud,“ sõnas Vips Macau kohta. “Teen kõik endast oleneva, et olla hästi valmis. Vaatan üle kõik videod, sõidan simulaatoril ja õpin ära kõik võimaliku.“

“Kõige parem on omada kiiret tiimikaaslast. Kuna Dan teenis Macaus eelmisel aastal esikoha ja meeskond on väga kogenud, siis peaks kõik vajalik olemas olema. Kindlasti olen enesekinel,“ lisas Vips.

“Mulle meeldivad tänavaringrajad, Pau ringrada oli suurepärane. Ma arvan, et sellised rajad sobivad mulle ja Macau sobib ka. Usun, et kõik on võimalik,“ märkis Vips.

Praeguseks on selge, et Vips sõidab Macaus Red Bulli värvides, kuid meeskond ei ole ametlikult 2019. aasta hooaja koosseisu veel teatavaks teinud.

Macaus kihutatakse 15.-18. novembrini.