Probleem on nimelt selles, et Kubica sõidab Pirelli rehvidega, kuid WRC partner on Michelin, mistõttu on sarja promootor otsustanud endise vormeliässa pildilt välja jätta.

"On väga lugupidamatu vältida rallispordi ühte suurimat staari. Saame aru, et on ebamugav esitleda Pirelli rehve kasutavat tiimi, kes võidab veel neli kiiruskatset. Loomulikult ei saa profisport eksisteerida ilma suurte partnerite, ametlike sponsorite ja rahata, kuid see on Poola ekipaaži suhtes ebaaus," seisab petitsioonis.

"Sajad ja tuhanded WRC fännid üle maailma ning mitmed rallieksperdid olid poolakate läinud nädalavahetuse esitusest vaimustuses. WRC vajab selliseid karaktereid nagu Robert, sest ta teeb võistluse palju põnevamaks, kütkestavamaks ja pilkupüüdvamaks. Me kõik teame (teie samuti), et WRC vajab Robert Kubicat palju rohkem kui tema vajab WRC-d."

"Loodame tõesti, et alates järgmisest rallist pakute te meile pisut rohkem intervjuusid Robert Kubica ja Maciej Szczepaniakiga oma teleülekannetes ja sotsiaalmeedia kanalites."