Renault e.dams pälvis elektrivormelite sarjas meeskondliku tiitlivõidu ka kahel eelmisel hooajal. Sõitjate arvestuses jäi Sebastien Buemil esimesel hooajal võidust puudu 1 punkt, teisel hooajal oli Buemi võitlusvaim väga tugev ja selle hooaja lõppvõistlusel Londonis krooniti ta tšempioniks.

Ka sel hooajal võistles Renault e.dams meeskond väga tugevalt, kogudes enda nimele 6 võitu 12-st. Nad olid ainus meeskond, mis kogus punkte igalt võistluselt. Tiim ja Sebastien Buemi olid võidukad Hong Kongis, Marrakechis, Buenos Aireses, Monacos, Pariisis ja Berliinis. Väärtuslikke punkte kogus meeskonnale ka tiimis teine sõitja Nico Prost.

Otsustaval lõppvõistlusel Montrealis peeti väga tihedat võistlust, Sebastien Buemi jäi oma rivaalile Lucas di Grassile alla vaid 18 punktiga. Nädalavahetusel peetud hooaja viimane etapp valmistas Renault e.dams meeskonnale pettumusi, kui Sebastien Buemi sattus avariisse ning kui ta diskvalifiseeriti.

Renault e.dams teenis oma kolmanda elektrivormelite sarja meeskondliku tiitlivõidu 268 punktiga. Tiimi sõitjad Sébastien Buemi teenis 157 punkti ja 6 võitu ning Nico Prost 92 punkti.

Renault e.dams meeskond tänab toetuse eest sel hooajal oma partnereid HP, Richard Mille, Lemo, Julius Baer ja 8Js. Kõik nad panustasid meeskonna võitu.

Renault e.dams meeskond on elektrivormelite sarjas tagasi järgmisel hooajal.