Six Days Enduro viimasel päeval sõidetakse vaid üks test krossirajal, kus klasside kaupa sõidavad sõitjad koos kuus ringi ühisstardiga. Kui eelnevatel päevadel on läbitud üle 200 kilomeetri päevas, siis viimasel päeval on sõitjatel vaja läbi sõita vaid 49 kilomeetrit.

Viiendal päeval säilitas Eesti koondis oma üheksanda koha, kõik sõitjad, Aigar Leok, Rannar Uusna, Martin Leok, Toomas Triisa, Tõnu Kallast ja Toivo Nikopensius lõpetasid päeva. Meeskonna kaotus enne viimast päeva on liider Prantsusmaale 1.50.21,87.

Meeskonna liider Aigar Leok oli täna klassis E3 neljas, üldkokkuvõttes aga 11. Viie päeva kokkuvõttes on Aigar oma klassi, E3 seitsmes. Rannar Uusna on klassis E1 13. kohal, Toivo Nikopensius on samas klassis 51. Martin Leok on klassis E2 viie päeva kokkuvõttes 35, Toomas Triisa samas klassis 41, Tõnu Kallast on E3 klassis 32. kohal.

Ka Eesti klubikoondise kolm liiget, Priit Biene, Egon Üpraus ja Mart Meeru lõpetasid viienda päeva, kuid hetkel on veel osa klubikoondiste sõitjaid rajal, seega on nende koht hetkel veel lahtine.