"Selles pole midagi uut, et vormel-1 piloot toob endaga raha kaasa. Ja jumal tänatud, et nad seda teevad!" ütles Williams ajakirjale Autosport. "Kommentaarid stiilis "ta on endale sõitjakoha ostnud" on äärmiselt naiivsed. On hea, kui sõitja partneritel on finantshuvid mängus - see on hea nii tiimile kui ka piloodile."

Seda, et Lance Stroll pärineb jõukast perekonnast ning tema isa on kuulus Kanada investor Lawrence Stroll, on räägitud juba aastaid. Hiljuti on hakatud piloodikoha ostmises süüdistama ka venelast Sergei Sirotkinit, kes endaga Williamisse arvestatava sponsorite pagasi tõi ning keda eelistati samuti sõitjakohale proovitud poolakale Robert Kubicale.

"See on kallis spordiala. Mitte ainult F1 tasemel, vaid ka rohujuure tasandil. Jääksime ilma nii paljudest talentidest, kui sponsorid neid juunioride east peale ei toetaks ja F1 ei aitaks. See pole midagi ebatavalist. Parim näide: Fernando Alonso! Santander on teda saatnud igas tiimis, kuhu ta on läinud. Te võite väita, et ta on samuti "rahasõitja", kuid mina sellele teele ei astuks," jätkas Williams .

"Kasutatav terminoloogia on vale, see pole sobilik ega vajalik, ning see seab ka sõitja negatiivsesse valgusesse, seega me ei tohiks seda sõna enam sellel alal kasutada. Kommertsküsimused mängivad muidugi rolli, aga me teeme oma sõitjavalikuid vastavalt talendile, vastavalt sellele, mida Paddy Lowe'i inseneride tiim vajab, et seda tiimi edasi viia, mitte nende finantsilisele toetusele tuginedes."

2018. aasta F1-sarja avaetapp peetakse 25. märtsil Austraalias Melbourne'is.