Ayrton Senna nimelises 100 kohalises kino ruumis näidatakse suurele ekraanile jagatult mitut telepilti võistlusest ning reklaamide tõttu ei jää fännidel ükski nüanss nägemata. Sõidu lõpus toimub küsimuste esitamine Sir Frank Williamsile, kes ise asub raja kõrval boksis. Loomulikult käib asja juurde ka toitlustamine.

Lisaks F1 etapile saavad külalised vaadata legendaarseid Williamsi autosid, mis on meeskonnale toonud palju meistritiitleid. Autode kõrval on ka meistrite tunked, karikad ja muu asjakohane. Williamsiga sõitsid ennast meistriteks Alan Jones, Keke Rosberg, Nelson Piquet, Nigel Mansell, Alain Prost, Ayrton Senna, Damon Hill ja Jacques Villeneuve.

“Põnevust, mida tekitab Grand Prix, on raske kusagil mujal, kui raja ääres kogeda,” ütles Frank Williams. “Kuid nüüd on piiratud hulgal inimestel võimalik seda meie peakorteris kogeda. Igasuguse konverentsi pidamiseks on vaja ruumi, mis harmoneeruks teemaga ja motiveeriks publikut. See on olnud meie konverentsikeskuse ideeks ning ta sisaldab endas kogu autospordi mõtet.”