"Mul on hea meel kinnitada, et Felipe (Massa) ja Valtteri (Bottas) sõidavad Williamsiga veel ka 2015. aastal," ütles tiimi pressiteates Williamsi pealik Sir Frank Williams.

"Felipega on meeldiv koos töötada ning temas on hea kombinatsioon toorest kiirusest ja suurtest kogemustest. Valtteri puhul oleme juba mitu aastat teadnud, et ta on eriline talent ning FW36 näol oleme talle andnud auto, millega ta saab oma oskusi näidata."

McLaren pole ametlikult Jenson Buttoni ja Kevin Magnusseni jätkamist kinnitanud, kuid The Guardiani andmetel tehakse seda paari nädala jooksul.

Viimastel nädalatel on meedias McLareniga seostatud Fernando Alonsot, Sebastian Vettelit ja Lewis Hamiltoni, kuid tiimi võistlusdirektor Eric Boullier on öelnud, et praeguste pilootidega ollakse rahul.

"Oleme oma sõitjatega ausalt öeldes rahul. Võite neid hinnata või mitte, mind ei huvita. Meil on olnud õnne, et meil sellised head sõitjad on. Kui nad meil ka järgmisel aastal on, oleme sellega rahul," ütles Boullier laupäeval Observerile.